De koffie staat klaar

Onze sterke punten...

Den Otter zorgt voor een optimale service naar de klanten. En dat is slechts één reden om bij ons langs te komen. Wij staan namelijk voor:


  • Wij realiseren uw persoonlijke woondroom. Op basis van uw wensen en mogelijkheden stellen wij een compleet advies op en zorgen ook voor de perfecte uitvoering. Zodat u straks dagelijks de eigen woondroom kan beleven.
  • Advies geven zit in ons bloed. Dat doen we graag in onze winkel, maar wij komen ook graag bij uw thuis. Om de huidige situatie te bekijken en/of ons advies te presenteren. Tenslotte meten we altijd alles op, zodat alle geselecteerde materialen perfect passen.
  • Alles op het gebied van vloer, raam en wand. Dit is onze collectie. Voor alle smaken, kleuren en toepassingsmogelijkheden hebben wij een uitgebreide collectie samengesteld. Passend bij uw smaak, woonwensen en budget. Ervaar het in onze winkel volop inspiratie.
  • Voor vrijwel elk budget bieden wij interieuroplossingen. Hiervoor hebben wij speciale basiscollecties, waarmee we mooie interieurs kunnen realiseren, die ook nog betaalbaar zijn. Ervaar het zelf en kom langs. Wij bieden vrijwel zeker de geschikte oplossing voor de wens.
  • Den Otter heeft al vele jaren ervaring in het adviseren en installeren van interieurproducten. Er is geen situatie in huis die wij niet kennen en waarvoor we een geschikte oplossing hebben. En door regelmatige scholing houden we onze kennis actueel.
  • Het leveren van een optimale kwaliteit staat bij ons boven alles. U moet zorgeloos kunnen genieten van een mooi interieur en wij zijn niet tevreden voordat alles perfect in orde is. Daarom behandelen we altijd alle materialen met de grootste zorg en worden de producten alleen door echte vakmensen geïnstalleerd.
  • Het inrichten van een huis is meer dan het leveren van producten. Deze moeten ook nog perfect worden opgehangen, aangebracht of neergelegd. Om dat perfect te doen, is ervaring, kennis en passie voor het product essentieel. En dat is precies het vakmanschap dat den Otter dagelijks biedt.
  • Als u eenmaal besloten heeft welke interieurproducten er aangeschaft worden, dan wordt alles verder door ons geregeld. We zorgen dat er is, dat het bij u thuis komt en dat het perfect geïnstalleerd wordt. En als u wilt dat er ook nog wordt geschilderd, of dat er meubelen verplaatst worden, dan regelen we dit ook nog.
  • Bij den Otter zijn we niet tevreden, totdat u tevreden bent. Wij willen graag dat u geniet van het nieuwe interieur en zullen er alles aan doen om dit ook voor elkaar te krijgen. En mocht er toch iets fout gaan, dan zijn wij snel ter plekke om dit op te lossen. Gewoon omdat wij vinden dat u dit verdient.
  • De laatste jaren zijn er al veel tevreden klanten geweest bij ons. Die blij zijn met de wijze waarop we geadviseerd hebben en ervoor gezorgd hebben dat hun huis er weer perfect bij zit. Uw moet als klant gewoon tevreden zijn over onze totale dienstverlening, eerder zijn wij niet tevreden.