Plissé hordeuren

Plissé hordeuren
De plissé hordeuren van Unilux zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening.
Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Kies voor uit het assortiment plissé hordeuren bestaande uit een enkelvoudige plissé hordeur (plisséfit) of dubbele plissé hordeuren (dubbele plisséfit). Beide plissé varianten bieden optimale bescherming en zorgen voor maximale ventilatie.

De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd, afhankelijk van uw woonsituatie. De plissé hordeuren van Unilux zijn geschikt voor:
Binnendraaiende deuren
Buitendraaiende deuren
Schuifpuien
Openslaande tuindeuren

Door het vernieuwende design kunnen de plisséhorren voor deuren geplaatst worden zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

Plisséfit horren voor deuren
De Plisséfit hordeuren zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Standaard worden de horren geleverd per 20 mm (even getallen) oplopend in de hoogte. De breedte dient op maat gemaakt te worden. De maximale breedte maten zijn 1100, 1450 en 1800 mm.«terug