Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Zoals de naam het al zegt: raamdecoratie zorgt voor een verfraaiing van het raam. En het zorgt niet alleen voor een mooier interieur, maar het is ook nog functioneel. Raamdecoratie kan ervoor zorgen dat er minder of geen licht binnenkomt, dat de warmte buitenblijft, dat een huis energie bespaart, dat er niet gemakkelijk naar binnen wordt gekeken en geeft een warme sfeer in huis.

Vele mogelijkheden

Raamdecoratie zijn er in vele soorten, die je ook gecombineerd kunt gebruiken. Een sierlijk vouwgordijn, in combinatie met een functioneel rolgordijn bijvoorbeeld. Of een gecombineerde functie in een product: overdag lichtdoorlatend en ‘s – avonds verduisterend (de zogenaamde “day en night” versies). Tevens zijn er tegenwoordig diverse ophangsystemen, waarbij je zowel van boven als van onder het product kunt optrekken. Waardoor het bijvoorbeeld in het midden van het raam kan hangen. Kortom, met raamdecoratie kun je vele kanten op. Er zijn ook vele soorten raamdecoratie, namelijk:

Duette® raamdecoratie

Door de honinggraadstructuur zijn Duette® raamdecoraties zeer energiebesparend, warmtewerend en duurzaam. Duette® raamdecoraties zijn verkrijgbaar in vele kleuren en veel verschillende stoffen, zowel verduisterend en transpart.  Duette® raamdecoraties zijn uitermate geschikt voor zeer grote ramen, dakramen, maar ook voor serres. Met Duette® raamdecoratie is optimale verduistering mogelijk. Wij verkopen o.a. Duettes van Sunway en Luxaflex.

Plissé Shades

Door de frisse en geplooide stoffen, die verkrijgbaar zijn in vele verschillende stijlen en kleuren zijn Plissé Shades zeer decoratief en veelzijdig in gebruik. Plissé Shades zijn verkrijgbaar met sierlijke patronen en mooie structuren.  Door gebruik van een warmte reflecterende toplaag kan de Plissé Shades prima gebruikt worden als zonwering, uitermate geschikt dus voor gebruik in een serre, maar ook voor speciale raamvormen.  Hiervoor bieden wij o.a. de unieke collecties van Sunway en Luxaflex aan.


Horizontale Jaloezieën

Wilt u controle over de intensiteit en richting van het licht, kies dan voor de horizontale jaloezieën. Tegenwoordig zijn horizontale jaloezieën in zeer veel kleuren, verschillende afwerkingen en lamelbreedtes te verkrijgen, om zo uw persoonlijke stijl in de ruimte door te voeren. Wist u dat we naast de 25 mm lamel ook lamelbreedtes van 16 mm, 35 mm,  50 mm en zelfs 70 mm verkopen ? Geeft een heel aparte uitstraling aan uw interieur.

Houten Jaloezieën

Door gebruik van houten jaloezieën haalt u een natuurlijke sfeer in huis. De houten jaloezieën worden gemaakt van hardhout of bamboe, doordat bamboe een zeer ligt houtsoort is, is de jaloezie zeer makkelijk op en neer te laten. Ook de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en door gebruik van een effen of decoratieve band creëert u een mooi geheel. Houten jaloezieën zijn prima in vochtige ruimtes en bij schuine kanten te gebruiken. Ook houten jaloezieën zijn in verschillende lamelbreedte verkrijgbaar.

Rolgordijn

Met gebruik van een rolgordijn heeft u de keus uit volledig verduisteren, transparant of prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen zijn er in vele verschillende kleuren en dessins. U kunt zelfs uw rolgordijn personaliseren door te kiezen voor een eigen afbeelding. Een rolgordijn is handmatig via een ketting te bedienen, maar een veermechanisme of elektrisch behoren ook tot de mogelijkheid. En u kunt het eigen rolgordijn verfraaien met een eigen schulprand of andere verfraaiing.

Lamellen

Met verticale lamellen kunt u eenvoudig het daglicht en privacy regelen. Voor de lamellen heeft u de keus uit vele soorten stoffen, maar ook aluminium of pvc behoort tot de mogelijkheid. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, hiermee creëert u een bepaalde sfeer in uw interieur. Verticale lamellen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen en met het uitgebreide assortiment aan kleuren en designs kunt u altijd wel wat vinden wat perfect bij uw inrichting past.

Multishades  (Duo rolgordijnen)

Met multishades (Duo rolgordijnen)  heeft u een optimale controle over het regelen van het daglicht en de privacy. Door de transparante banen en de niet-transparante banen langs elkaar heen te bewegen kunt u eindeloos variëren. Multishades  zijn te verkrijgen in vele exclusieve hoogwaardige stoffen en kleuren, hierdoor kunt u eindeloos combineren, waardoor er altijd een combinatie te maken is die perfect bij uw interieur past. Multishades  hebben een solide bedieningssysteem met keuze in standaard en een design uitvoering.

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen als raamdecoratie creëert u een warme uitstraling. Met de vele soorten stoffen, kleuren, dessins en materialen kunt u uw eigen vouwgordijn samenstellen. Mede door de verschillende opties kunt u aan uw vouwgordijn een persoonlijk tintje geven.  Wij beschikken over een speciale collectie vouwgordijnen, maar u kunt ook kiezen uit onze zeer uitgebreide gordijncollectie voor uw eigen vouwgordijn.

Den Otter woninginrichting is specialist in het verkopen, confectioneren en plaatsen van alle soorten raamdecoratie. Alles wordt bij ons op maat gemaakt en perfect geïnstalleerd. Daar zorgen onze vakmensen wel voor.

Maak een afspraak of kom langs in de winkel als je de vele soorten raamdecoratie zelf wilt beleven. Wij zijn exclusief dealer van o.a. Sunway en Luxaflex.