Gordijnen


U bent op zoek naar een gordijn dat helemaal is afgestemd op de eigen smaak, woonwensen, voorkeuren. Den Otter adviseert u om de juiste oplossing te vinden en zorgt ook voor de perfecte installatie van het gordijn. Zodat u hier geen zorgen over hoeft te hebben.

Wat voor gordijn wilt u ?

Gordijnen zijn een rijkdom voor elke kamer. Ze verfraaien niet alleen je interieur, maar ze zorgen ook voor koelte, verduistering, minder contactgeluid en privacy.

Gordijnstoffen zijn er in vele soorten, maten en uitstraling. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Als u houdt van een romantische stijl laten we geen klassieke stoffen zien. Voor iedere stijl, wens en functie hebben wij het geschikte gordijn in de collectie.

Onze gordijnstoffen kunnen verduisterend (zonlicht blijft buiten), lichtdoorlatend (weinig zicht, maar wel nog licht) en transparant (om door heen te kijken) zijn. De collectie van den Otter is zorgvuldig samengesteld, met gordijnstoffen in veel uiteenlopende woonstijlen en dessins, voor ieder wat wils. Den Otter heeft zowel breedtestoffen als kamerhoge stoffen. Stoffen worden vaak afgewerkt met een zoom aan de onderzijde. Deze zijn in verschillende hoogtes mogelijk, met ieder een andere uitstraling van het gordijn.

Welke soorten gordijnstoffen heeft den Otter ?

In de collectie van Den Otter tref je veel verschillende soorten gordijnstoffen aan. Natuurlijk veel uni’s. Dit zijn stoffen in één kleur zonder plaatje of dessin. We hebben ze in elke kleur en stofsoort. Daarnaast hebben we ook een brede collectie dessinstoffen, waarmee je je kamer kunt opfleuren. Van modern naar klassiek, van tijdloos en tot romantisch. Ook zijn er weefstoffen, drukstoffen, glasgordijnen of vitrages, inbetween stoffen, enz. Voldoende keuze dus om aan je eigen wensen te voldoen.

Wij  werken samen met verschillende bekende gordijnmerken, zodat we altijd de laatste trends en kleuren in de winkel hebben en ook de kwaliteit kunnen garanderen. In onze collectie hebben wij o.a. stoffen van Designers Guild, De Ploeg, Artelux, Kobe, Eijffinger, Casamance, Vadain, Kendix en Designs of the time.

Welke gordijnafwerking wenst u ?

Naast de grote collectie stoffen en kleuren kunt u ook kiezen welke soort afwerking u wilt. Gordijnen  kunnen op verschillende manieren opgehangen worden. Met ringen of met plooien, aan een rail of aan een roede: er zijn genoeg mogelijkheden. Ook van deze producten bieden wij een uitgebreide collectie. En wij zorgen uiteraard dat alles perfect wordt opgehangen. Of u nu in Vught, Helvoirt, St. Michielsgestel, Boxtel of een andere gemeente in de buurt woont.

Meer weten of een passend advies ? .

Kom gerust langs bij ons in de winkel, de koffie staat klaar. Of neem contact op voor een afspraak.