Geschiedenis

De historie van Den Otter woninginrichting gaat helemaal terug naar 1928. Toen begon Marinus den Otter in de Dorpsstraat in Vught een winkel en bood hij zichzelf aan als behanger, stoffeerder en woninginrichter. Tapijt, gordijnen, behang etc. werden toen al aan de consumenten in Vught en omgeving verkocht!

In 1958 werden de activiteiten doorgezet door Ton den Otter sr, die de winkel in 1961 naar de Kerkstraat in Vught verhuisde. Eerst op nr. 7, maar vanaf 1971 op de huidige locatie (nr. 6). De activiteiten werden langzamerhand steeds meer uitgebreid en de verkoop via de winkel werd steeds belangrijker. Waarbij veel mensen uit Vught en omgeving alle producten op het gebied van vloer en raam kwamen bekijken en kopen. En ook toen werd alles zeer vakkundig gelegd bij de consument thuis. Ton den Otter sr. Beschreef de kracht van zijn winkel destijds als volgt: “Het is interessant om dagelijks om te gaan met allerlei soorten klanten. Zowel consumenten, als bedrijven en instellingen. En als ondernemer geeft het een enorme voldoening als je het vertrouwen hebt gekregen om wat je hebt geadviseerd, ook mag uitvoeren met het beoogde resultaten. Tevreden klanten, daar doe je het voor”.
In 2004 ging de winkel over naar de 3e generatie: Ton en Yvonne den Otter namen het bedrijf over, waarbij uiteraard dezelfde kwaliteit en service werd geboden als voorheen. Het bedrijf blijft wel meegroeien met de eisen van de moderne tijd. In 2009 is de winkel dan ook grondig verbouwt, om ook de moderne klant weer te kunnen inspireren. De showroom is verbouwd tot een huiskamer, waarin klanten zich rustig kunnen oriënteren, rondkijken en onder het genot van een vers kopje koffie het juiste advies kunnen krijgen.

De kracht van den Otter is het complete advies: het begint vaak met interieur- en kleuradvies, vaak ook bij de klanten thuis. Daarna wordt er een meet afspraak thuis gemaakt, om de juiste maten te krijgen en ook te beoordelen of de gewenste producten ook op de juiste wijze geïnstalleerd kunnen worden. Daarna zorgt den Otter voor de perfecte afhandeling en wordt het perfect bij de consument thuis afgewerkt. Voor jarenlang woongenot.

Meer weten? Kom rustig eens langs om onze fraaie woonwinkel te bezoeken en een persoonlijk advies te krijgen.

Ton en Yvonne den Otter